GIETVLOEREN AMSTERDAM

Er staat een verbouwing op de planning en het is tijd voor het kiezen van een geschikte vloer voor je nieuwe interieur. Je bent daarom op zoek naar een gietvloerspecialist in Amsterdam. JS Floors denkt graag met je mee en geeft advies gebaseerd op jarenlange ervaring. Of je nu op zoek bent naar een gietvloer voor in de badkamer, garage of voor in je bedrijfspand, bij JS Floors zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen komen we tot de ideale vloer die precies past binnen jouw wensen en interieur.

Er zijn tal van redenen om voor een gietvloer in je pand in Amsterdam te kiezen. Onze gietvloeren zijn naadloos en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast, geluiddempend en ook nog eens perfect te combineren met vloerverwarming. Het maakt niet uit of je voor een moderne of landelijke stijl gaat, samen zorgen wij ervoor dat het resultaat waanzinnig is!

Offerte aanvragen
Hoeveel kost een gietvloer

WONINGEN EN BEDRIJFSPANDEN MET EEN GIETVLOER IN AMSTERDAM

Gietvloeren zijn er in vele soorten en maten. Het voornaamste verschil van gietvloeren is de materiaalkeuze. Je kunt kiezen voor een epoxy vloer of voor een kleurvaste en elastische PU gietvloer (polyurethaan). Een epoxy gietvloer is harder dan een PU gietvloer. Een epoxy gietvloer wordt daarom meer gebruikt voor bedrijven met bijvoorbeeld loodsen of fabrieken. Een PU gietvloer wordt vaker gebruikt als design vloer in kantoren of woningen.

Dit maakt dat niet alleen gietvloeren in woningen in Amsterdam een goede keuze zijn, ook gietvloeren in bedrijfspanden zijn absoluut een aanrader. Een gegoten vloer in een zakelijke ruimte in Amsterdam creëert eenheid en geeft een unieke en professionele uitstraling. Daarnaast zijn er vele andere praktische voordelen om voor een gietvloer te kiezen in jouw bedrijfspand, zoals:

  • Duurzaam
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Eenvoudig te reinigen
  • Te verkrijgen in ontelbaar veel kleuren

GESCHIKT VOOR VELE ONDERGRONDEN

Als je een gietvloer in jouw huis of bedrijfsruimte in Amsterdam wilt plaatsen, is het begrijpelijk dat je goed kijkt of de ondergrond geschikt is voor de nieuwe vloer. Gelukkig kan een gietvloer van JS Floors over vrijwel iedere ondergrond gegoten worden. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen wij de juiste voorbereiding treffen, bijvoorbeeld de vloer egaliseren voordat de vloer geplaatst wordt. Het maakt bij JS Floors niet uit of je nu een tegelvloer, anhydrietvloer of betonnen vloer hebt, wij kunnen over al deze ondergronden een gietvloer plaatsen.

Gietvloer Den Haag

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN

In jouw woning of bedrijfspand in Amsterdam een gietvloer? De kosten worden voornamelijk gebaseerd op de oppervlakte van de vloer. Des te groter de oppervlakte waar de gietvloer gelegd wordt, des te lager is de prijs per m2. Dat maakt het extra aantrekkelijk wanneer je zowel een gietvloer in de garage als een gietvloer in de badkamer wilt plaatsen. Voor zakelijke klanten in Amsterdam is uiteraard dezelfde regel van toepassing, wat het voor grote fabrieken, bedrijfsruimten en loodsen die voorzien willen worden van een gietvloer extra voordelig maakt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom in Hoogvliet Rotterdam.

Bezoek showroom