GIETVLOEREN ROTTERDAM

Een gietvloer in je woning of bedrijfspand in Rotterdam? Dan ben je bij JS Floors aan het juiste adres. Gietvloeren van JS Floors zijn beschikbaar in vele kleuren, maten en materialen. JS Floors is graag je partner bij het uitzoeken van de juiste gietvloer voor jouw woning of bedrijfspand in Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring is niets ons te gek. Samen bespreken we je wensen en bekijken we de mogelijkheden voor jouw ideale vloer. Een goede voorbereiding is hierbij van groot belang. Wij komen, voordat we de vloer leggen, altijd naar de locatie in Rotterdam of nabij Rotterdam om onder andere kleur- en interieuradvies te geven. Persoonlijke aandacht en service vinden wij extreem belangrijk en hier maken wij dan ook graag tijd voor.

Gietvloeren kunnen in iedere ruimte geplaatst worden. De vloer is waterdicht en hiermee ook geschikt voor badkamers of keukens. Een gietvloer is perfect voor nieuwbouw- en bestaande woningen, maar ook voor een bedrijfspand. Van kantoor tot winkelruimte en van fabrieken tot werkplaatsen, alles is mogelijk!

Offerte aanvragen

VOORDELEN VAN EEN GIETVLOER

Een betonlook gietvloer geeft niet alleen een fraai gezicht in een woning, het is ook nog eens ideaal in onderhoud. Een gietvloer is naadloos en daarmee de verbindende factor binnen jouw (Rotterdamse) interieur of bedrijfsruimte. Een naadloze en vlakke vloer zorgt voor gemakkelijk en weinig onderhoud. Vuil kan zich niet ophopen en met slechts een beetje koud water en een dweil zijn vlekken al te verwijderen. Gietvloeren hebben naast onderhoudsvriendelijkheid, nog vele andere voordelen:

  • Slijtvast
  • Kleurvast
  • Elastisch
  • Tijdloos
  • Geluiddempend
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Ideaal in combinatie met vloerverwarming
  • Toe te passen over vrijwel elke ondergrond

Een van de eerste vragen die wordt gesteld bij het uitkiezen van een nieuwe vloer is of de vloer wel geplaatst kan worden over de oude vloer. Een fijn gemak bij gietvloeren: de vloer kan over bijna iedere ondergrond gelegd worden. Zelfs over een tegelvloer!

VAKWERK DOOR ECHTE SPECIALISTEN

Het hele team van JS Floors bestaat uit experts op het gebied van gietvloeren. Dagelijks gaan wij vol passie voor onze klanten aan de slag om zowel in woningen als bedrijfsruimten in Rotterdam, de basis van een gaaf interieur te creëren waarbij rust, ruimte en optimale leefkwaliteit centraal staan. Wil gaan dan ook graag voor jou aan het werk om jouw gedroomde gietvloer in Rotterdam werkelijkheid te maken.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Nieuwsgierig naar hoe een gietvloer binnen het interieur van jouw huis of bedrijf het verschil kan maken? Neem gerust contact met ons op. Samen bespreken we jouw wensen en bekijken we wat er mogelijk is voor jouw ruimte. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Hoogvliet Rotterdam. In onze showroom kan je op je gemak verschillende gietvloeren bekijken en geven wij je met alle plezier (kleur) advies over de vloer. Als je van tevoren even belt voor een afspraak zetten wij de koffie alvast klaar!

Bezoek showroom