GIETVLOEREN BREDA

Een gietvloer in Breda die perfect past binnen jouw interieur, dat is pas genieten! Dankzij de verschillende collecties van JS Floors vind je altijd een vloer die helemaal bij jouw woning en interieur past. Onze collecties maken het mogelijk om in bijna iedere kleur een gietvloer te creëren. Daarmee kun je een moderne en luxe uitstraling met een grijze gietvloer creëren, maar je kunt ook kiezen voor een hippe gele gietvloer.

Een gietvloer koud en ongezellig? Helemaal niet! Het enige wat van belang is, is het maken van de juiste keuzes. Een gaaf kleed van Karpetten van Kaatz, het gebruik van verschillende materialen, de juiste kleuren en de complete styling is wat een interieur warm en af maakt. Bekijk gerust eens onze voorgaande projecten in Breda om een goed beeld te krijgen van hoe een gietvloer in combinatie met jouw woonstijl perfect tot zijn recht kan komen. JS Floors is graag je partner op het gebied van gietvloeren in Breda en denkt graag met je mee!

Offerte aanvragen
Gietvloer kleuren

GIETVLOEREN EN VLOERVERWARMING

Als je van plan bent om ook vloerverwarming aan te leggen is een gietvloer de perfecte optie. Een gietvloer van JS Floors is slechts 3mm dik en sluit daardoor nauw aan op de vloerverwarming. Dit zorgt ervoor dat de vloer snel warm wordt en de ruimte al gauw een aangename temperatuur heeft. Vaak zijn andere vloeren dikker en dat zorgt ervoor dat de ruimte minder snel opwarmt. Een gietvloer met vloerverwarming is daarom een duurzame en energiezuinige manier om jouw huis of bedrijfspand te verwarmen. 

Goed om te weten: JS Floors heeft jarenlange ervaring bij het plaatsen van zowel een gietvloer als vloerverwarming. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw ideale gietvloer met vloerverwarming in Breda.

ONZE SPECIALE COLLECTIE GIETVLOEREN

Met een JS Floor kun je echt alle kanten op. Of je nu graag een strakke, moderne uitstraling wilt of juist voor een wat stoerdere uitstraling kiest, bij ons is het allemaal mogelijk! Met de grootste zorg hebben wij voor jou onze collecties samengesteld. In onze collecties maken we onderscheid tussen enkele en gemixte kleuren. Hiermee laten we zien welke soorten gietvloeren er zijn en dat de mogelijkheden eindeloos zijn!

Bij JS Floors zijn we gespecialiseerd in het geven van kleuradvies voor gietvloeren in Breda. De kleur is onwijs belangrijk en bepalend voor de uitstraling van jouw nieuwe interieur. Voordat de vloer gegoten wordt komen wij altijd langs op locatie om advies te geven over de kleur van de gietvloer. Samen kijken we naar het interieur, de lichtinval in de betreffende ruimte, de sfeer die je wilt bereiken en natuurlijk ook naar je eigen voorkeur. Het allerbelangrijkste vinden wij dat je je thuis voelt in je eigen huis.

Onze gietvloeren zijn alifatisch en dus UV-stabiel (kleurvast). Hierdoor kun je jarenlang van jouw gekozen gietvloer kleur genieten!

Wat kost een gietvloer

MEER INFORMATIE OVER GIETVLOEREN?

De kosten voor een gietvloer worden bepaald door een aantal factoren zoals de oppervlakte, de ondergrond en de materialen die nodig zijn om een mooie JS Floor in Breda te creëren. Wij bespreken graag jouw wensen en adviseren je graag over de mogelijkheden en de juiste voorbereidingen.

Bezoek showroom