GIETVLOER

TRENDY BETONLOOK GIETVLOEREN

Een gietvloer saai en sfeerloos? Helemaal niet! Sterker nog, er is een heuse trend ontstaan omtrent betonlook gietvloeren. Bovendien zijn er vele voordelen om voor deze fijne vloer te kiezen. Een gietvloer past binnen ieder interieur en woonstijl en zorgt voor comfort in elke ruimte van je huis. De vloer is 100% waterdicht, hierdoor maakt het niet uit of je de gietvloer in je badkamer, woonkamer of keuken wilt leggen, het kan allemaal. 

De gietvloeren van JS Floors zijn slechts 3mm dik en daardoor ideaal in combinatie met vloerverwarming. Door de minimale laagdikte van de gietvloer, sluit deze nauw aan op de ondergrond met vloerverwarming en dit zorgt er dan ook voor dat de oppervlakte snel wordt verwarmd. De warmte van de vloerverwarming is direct voelbaar wanneer je op je blote voeten of met sokken op de gietvloer loopt, heerlijk toch?

Gemak is een groot voordeel van een gietvloer. Het is vrij eenvoudig om je gietvloer te onderhouden. Doordat de betonlook vloer vlak en naadloos is kan vuil zich niet ophopen. Een gietvloer schoonmaken is daardoor gemakkelijk. Stof en losliggend vuil kun je opzuigen met een zachte (stofzuiger)borstel en vlekken op de gietvloer kun je met slechts een beetje koud water en een dweil verwijderen. De gietvloer ziet er elke week weer als nieuw uit! Handig om te weten: een gietvloer is uv-bestendig (kleurvast) en kan over vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden. Zelfs over een tegelvloer!

POPULAIRE COLLECTIES VAN JS FLOORS

Met een gietvloer zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je graag voor een strakke, moderne uitstraling Of liever voor een wat stoerdere uitstraling? Bij ons is het allemaal mogelijk en wij adviseren je hier graag over. 

Om je een beetje te helpen met de keuze van een gietvloer hebben wij onze standaardcollectie samengesteld. Deze bestaat uit de Expressions Collection, Gentle Collection en de JS Specials. In de eerste twee collecties hebben wij een collectie van (veel gekozen) gietvloer kleuren samengesteld. Mocht je echter op zoek zijn naar een speciale gietvloer, dan is dat geen enkel probleem. Daarvoor hebben we de JS Specials ontworpen. Bij deze collectie kan je zelf een gewenste kleur uitkiezen en eventueel ook nog een speciaal effect toevoegen, bijvoorbeeld glitters.

In onze showroom in Hoogvliet Rotterdam zijn al onze collecties te bewonderen. Wij begrijpen dat het fijn is om je te oriënteren op alle mogelijkheden en kleuren van gietvloeren. Goed om te weten is dat wij áltijd op locatie (thuis of bij een bedrijfspand) langskomen voordat wij de gietvloer leggen. Samen kijken we dan naar wat voor een soort (kleur) gietvloer het best aansluit bij jouw wensen en het pand. 

Bezoek onze showroom

WAT KOST EEN GIETVLOER?

Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de prijs van een gietvloer. De meest bepalende factor op de gietvloer prijs is de oppervlakte. De kosten van een gietvloer zijn tevens afhankelijk van de ondergrond van de gietvloer en de materialen (epoxy of polyurethaan) die worden gebruikt. Ook spelen de extra opties een rol bij de gietvloer prijs. Denk aan extra details of een special effect in je gietvloer. In jouw woning of bedrijfspand een gietvloer? De koosten worden dus met name bepaald door de oppervlakte. Er geldt: hoe groter de oppervlakte waar de gietvloer gelegd wordt, hoe lager de prijs per m2. Het is daarom extra voordeling wanneer je meerdere kamers van een gietvloer wilt voorzien, bijvoorbeeld een gietvloer in de woonkamer en een gietvloer in de badkamer. Voor bedrijven geldt uiteraard hetzelfde, de prijs per m2 daalt wanneer de ruimte waar de vloer gelegd wordt groter is. Dit maakt dat de gietvloer prijs zeer voordelig is voor grote fabrieken, loodsen en bedrijfspanden.

Benieuwd naar de kosten? Maak een afspraak!

SOORTEN GIETVLOEREN BIJ JS FLOORS

Een gegoten vloer heb je in allerlei soorten en maten. Ook bij JS Floors hebben we verschillende soorten gietvloeren. Het voornaamste verschil van gietvloeren is de materiaalkeuze. Je kunt kiezen voor een epoxy vloer of voor pu gietvloer (polyurethaan). Een epoxy gietvloer is harder dan een pu gietvloer. Een epoxy gietvloer wordt daarom meer gebruikt voor bedrijven met bijvoorbeeld loodsen of fabrieken. Een PU gietvloer is een stuk zachter en elastischer. De PU gietvloer wordt meer gebruikt als design vloer in kantoren of woningen. 

KLEUREN GIETVLOEREN: DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

De gietvloeren van JS Floors zijn uv-bestendig en hiermee kleurvast. De gietvloer zal minimaal van kleur veranderen door zonlicht. Er zijn ontelbaar veel gietvloer kleuren. Je kunt twee kleuren met elkaar mixen, zoals bij onze Expressions Collection, je kunt echter ook een enkele kleur kiezen. Bij onze Gentle Collection wordt de gietvloer in één kleur gegoten. Bijna alle RAL, SIKKENS, of NCS-kleur kunnen wij ontwikkelen en in een gietvloer verwerken. Dit houdt in dat witte gietvloeren tot de opties behoren, desalniettemin behoren een grijze gietvloer of een knalgele gietvloer ook tot de mogelijkheden.

Bij JS Floors zijn we gespecialiseerd in het geven van kleuradvies voor gietvloeren. De kleur is onwijs belangrijk en bepalend voor de uitstraling van je nieuwe interieur. Voordat de vloer gegoten wordt komen wij altijd langs op locatie om advies te geven over de gietvloer kleur. Samen kijken we naar het interieur, de lichtinval in de betreffende ruimte, de sfeer die je wilt bereiken en natuurlijk ook naar je eigen voorkeur. Het allerbelangrijkste vinden wij dat je je thuis voelt in je eigen huis. 

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan