GIETVLOEREN UTRECHT

Overweeg je een gietvloer te plaatsen in jouw woning in Utrecht? JS Floors is de gietvloerenexpert in de omgeving van Utrecht en denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor een gietvloer in jouw woning of zakelijke ruimte. Gietvloeren zijn de verbindende factor binnen ieder interieur en woonstijl. Combineer de gietvloer met hout en kleurrijke accessoires of kies juist voor lichte en rustige kleuren. Met een gietvloer in Utrecht van JS Floors kun je eindeloos veel stijlen creëren.

Een gietvloer komt niet alleen prachtig tot zijn recht binnen een woning in Utrecht, ook in een bedrijfspand in Utrecht zorgt een gietvloer voor een moderne en professionele uitstraling. Een JS Floor is een vloer waarbij comfort hoog scoort.

Offerte aanvragen
Gietvloer Den Haag

GIETVLOEREN IN UTRECHT: DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

De hoogwaardige kwaliteit van onze gietvloeren in Utrecht maakt ze geschikt voor iedere woonruimte. Ga je voor een donkere betonlook gietvloer in de keuken of kies je juist voor een lichte en minimalistische gietvloer in de woonkamer? Zelfs een gietvloer in de badkamer behoort tot de mogelijkheden. De vloer is waterdicht en dus perfect voor in de badkamer. Wil je echt voor eenheid gaan, kies er dan voor om de gietvloer door te laten lopen in  meerdere kamers van de woning. Een groot voordeel van een gietvloer in Utrecht is dat we de vloer in bijna alle kleuren kunnen ontwikkelen. Doordat de kleur van de gietvloer een groot deel van de uitstraling bepaalt, is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan het uitkiezen van de kleur die het best bij jou past. Omdat het selecteren van de juiste kleur niet gemakkelijk is, hebben we bij JS Floors een standaardcollectie ontwikkeld. In deze collecties komen veel gekozen kleuren naar voren en maken we onderscheid tussen enkele kleuren en gemixte kleuren.

VAKWERK DOOR ECHTE SPECIALISTEN

Bij JS Floors kun je kiezen voor een epoxy gietvloer of voor een pu (polyurethaan) gietvloer in Utrecht. Het soort materiaal maakt dat dat de vloeren van elkaar verschillen. Een epoxy vloer is harder en wordt daarom vooral gebruikt in grote fabrieken of loodsen in Utrecht met zware machines. Een PU gietvloer wordt voornamelijk in woningen of kantoorpanden in Utrecht geplaatst. Het voordeel van een PU gietvloer is dat de vloer de warmte van de ruimte aanneemt. Beide vloeren worden zeer nauwkeurig laag voor laag aangebracht, waarbij iedere laag voor een andere functie dient. Zowel de epoxy als de PU gietvloer zijn:

  • Waterdicht
  • Kleurvast
  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk

Kwaliteit staat bij beide soorten gietvloeren voorop. Ons team vol gietvloerexperts geeft je graag advies over de soorten gietvloeren die geschikt zijn voor jouw woning of bedrijfspand in Utrecht.

Hoeveel kost een gietvloer
Gietvloer per m2

BEKIJK JOUW MOGELIJKHEDEN

In jouw woning of bedrijfsruimte een gietvloer? Utrecht behoort tot de werkgebieden van JS Floors. Ons team vol gietvloerexperts komt graag een keer langs om de mogelijkheden voor een gietvloer in jouw woonruimte of bedrijfspand te bekijken. Wij adviseren je graag over onze soorten gietvloeren en geven graag interieur- en kleuradvies. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom eens langs in onze showroom. Hier vind je vele soorten gietvloeren en kun je alle kleuren in het echt bekijken. 

Bezoek showroom