OVER JS FLOORS

Onze gietvloer is een echt stukje vakwerk, de gehele vloer wordt namelijk met de hand gegoten en dat maakt dat elke vloer uniek is! Dagelijks gaat ons eigen gespecialiseerde team vol passie aan de slag voor onze klanten om zowel in woningen als bedrijfsruimten de basis van een gaaf interieur te creëren waarbij rust, ruimte en optimale leef kwaliteit centraal staan. Inmiddels doen wij dit ruim 5 jaar.

Onze passie, kennis van het product en daarnaast het maken van prachtige interieurs in samenwerking met onze klanten is wat ons dagelijks inspireert en energie geeft. De mooiste vloeren maken tot in perfectie en dit niet alleen zeggen, maar ook doen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop.

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wij zijn betrokken bij het project en begeleiden je graag gedurende het proces. Jouw wensen worden besproken, wij geven een uitgebreid kleuradvies op locatie en wij nemen met jou door welke stappen je moet nemen voor de juiste voorbereidingen. Dit is de basis voor het maken van een mooie en kwalitatief hoogstaande vloer. Is er uiteindelijk iets niet helemaal naar wens, dan komen wij samen tot een oplossing zodat zowel jij als klant, als wij achter het geleverde product staan. Zo creëren wij samen met jou de perfecte vloer en een waanzinnig interieur waar je al jaren van droomt en ook plezier van zult hebben. Dat vinden wij belangrijk!

Wat hebben wij tot nu toe bereikt

Vloeren gelegd
Showrooms
Werknemers
Landen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aanvragen